0
Голосовать

фільтри з двома параметрами

Создано:

іноді замість конструювання декількох фільтрів хотілося б зробити один, в якому були б 2 параметри #SIGNVALUE1# i #SIGNVALUE2#.
Наприклад, я хочу зробити фільтр розділу Компанії, який би показував компанії, в яких не було проектів заданого типу за певний період.

Нам потрібно дві змінні - тип проекта (довідник) і дати, тоді як існуюча схема дозволяє вводити тільки одну змінну. І реалізувати таку річ я можу за допомогою N фільтрів, де N - кількість типів проектів у довіднику.

Окрім того, навіть ті фільтри, які реалізовуються двома-трьома фільтрами, було б добре компактизувати до одного.

Комментарии

Юрий Лоза

Да, это конечно было бы хорошо. Но вы представляете себе устройство (пользовательский интерфейс) такого фильтра

Yurko Natanzon
Юрий Лоза пишет:
Да, это конечно было бы хорошо. Но вы представляете себе устройство (пользовательский интерфейс) такого фильтра

хм...збоку користувача - приблизно як два з"єднані фільтри:
фільтр: Контакти : Відсутність проектів тип проекта дорівнює ... І
дата дорівнює ....

збоку адміна, який пише фільтри:
стандартне вікно з фільтром, де задається його назва, розділ і типи двох (!) параметрів. навпроти кожного кнопочка, яка відкриває вікно, щоб задати додаткові властивості напр. для списку, що налаштовується етс...

(